donderdag 26 april 2012

Glitter Pumps Primark

miu miu shoes
Glitter PumPs

Wauw we hebben ze allemaal al eerder gezien de glitter assepoester schoenen. De franse designer Louboutin was de pioneer in deze met glinsterende steentjes versierde hakken. Deze assespoesters pumps zijn niet alleen maar geschikt voor de feestdagen, maar ook heel mooi te combineren in de zomerperiode!
Beyonce in louboutin
Bordello shoes
Tijdens het shoppen vandaag kwam ik deze FAB schoenen tegen in de PRIMARK! Ik moest ze gelijk hebben. Nou dat ging niet zo gemakkelijk want heel PRIMARK wilde ze hebben. Gelukkig had ik de laatste paar kunnen bemachtigen. Deze schoenen zijn in de open toe variant verkrijgbaar voor maar €17.00!!!! WAHAAAA. Jah dames. Maar ik had de laatste paar en PRIMARK heeft ze niet op voorraad en  krijgt ze voorlopig ook niet binnen. Deze schoenen waren binnen 1 dag uitverkocht in de PRIMARK. De roze open toe glitter schoenen zijn nog wel verkrijgbaar in een aantal maten! Maar dan moet je heel snel wezen, want ik zag er alleen maar 3 paar staan.

€17.00

woensdag 25 april 2012

Summer Color Jacket


Gekleurde Zomer Jackets zijn deze zomer heel erg in. Vooral de Suede leren jackets in pasteltinten zijn heel erg populair. Op de spring/summer 2011 catwalk show van Blumarine in Milano verschenen er een aantal felgekleurde biker jackets. Verschillende merken zoals goosecraft en Supertrash hebben deze leren suede jackets in hun collectie.
De felgekleurde bikerjackets zijn aan de binnen kant niet dik gevoerd dus heel erg ideaal voor de zomer. De meest populaire kleuren zijn torquise, roze en de pastelkleuren. Niet alleen merken zoals Supertrash en Goosecraft volgen deze trend, maar de suede bikerjackets zijn nu ook bij de HEMA verkrijgbaar. Ik moet eerlijk zeggen dat de suede jackets van HEMA van zeer goede kwaliteit zijn en tegen een redelijke prijs verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je een selectie van verschillende merken en prijzen van de Summer Color Jackets.

Vero Moda
Vero Moda €79,95
<><>
Supertrash

Supertrash €199.95

Goosecraft
Goosecraft €179.95

HEMA
HEMA €50
Er zijn ook faux leather varianten van de Biker Jackets.   Hieronder heb ik een roze faux leather variant aan van de Biker Jackets.  Deze Biker Jackets zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar voor maar €44.90.
Winkel :
Miss Coquines Rotterdam
Binnenwegplein 60

    

maandag 23 april 2012

Zomer Sieraden

Zomer Sieraden

Yellow necklace
$11 - windsorstore.com

Panacea beaded earrings
$36 - neimanmarcus.com

Mood jewelry
£15 - debenhams.com

AX Paris peacock earrings
£3.99 - axparis.co.uk

Hair styling tool
$88 - bestowboutique.com

Rose Scent Candle In Jewelled Box
£9.95 - dotcomgiftshop.com

Sneaker WEDGES

Sneakers Wedges zijn nu helemaal in!! Ik verwacht dan ook dat dit de nieuwe modetrend is voor deze zomer. Sneakers Wedges zijn een combinatie van een sportschoen en een sleehak. Deze Sneakers Wedges worden o.a gedragen door Beyonce, Ciara, Angela Simmons en Tiny.
Isabel Marant Sneakers
De franse designer  Isabel Marant heeft deze combinatie van sneakers en wedges op de markt gebracht. De Isabel Marant zijn heel erg populair in Hollywood, omdat de sneakers een verborgen hak hebben. Niet alleen zijn deze sneakers heel erg geliefd bij de sterren maar ze zijn ook heel prijzig.
De Isabel Marant sneaker zijn al verkrijgbaar voor $890 verkrijgbaar!!
Gelukkig zijn er ook verschillende varianten verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.
De Ash Trainers zijn al verkrijgbaar voor 207 euro. Ash Trainers
De Sneakers Wedges zijn ook heel goedkoop verkrijgbaar via Shoeline.nl Voor maar 59.95 euro




FashionMISS

Welkom op de FashionMISS Blog.
Ik heb deze blogspot gemaakt, omdat ik verschillende stijlen van Fashion voor iedereen toegankelijk wilt maken. Op de FashionMISS Blog vind je verschillende betaalbare fashion items en outfits.
Have fun! MUCH LOVE xxx shantinella