woensdag 25 april 2012

Summer Color Jacket


Gekleurde Zomer Jackets zijn deze zomer heel erg in. Vooral de Suede leren jackets in pasteltinten zijn heel erg populair. Op de spring/summer 2011 catwalk show van Blumarine in Milano verschenen er een aantal felgekleurde biker jackets. Verschillende merken zoals goosecraft en Supertrash hebben deze leren suede jackets in hun collectie.
De felgekleurde bikerjackets zijn aan de binnen kant niet dik gevoerd dus heel erg ideaal voor de zomer. De meest populaire kleuren zijn torquise, roze en de pastelkleuren. Niet alleen merken zoals Supertrash en Goosecraft volgen deze trend, maar de suede bikerjackets zijn nu ook bij de HEMA verkrijgbaar. Ik moet eerlijk zeggen dat de suede jackets van HEMA van zeer goede kwaliteit zijn en tegen een redelijke prijs verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je een selectie van verschillende merken en prijzen van de Summer Color Jackets.

Vero Moda
Vero Moda €79,95
<><>
Supertrash

Supertrash €199.95

Goosecraft
Goosecraft €179.95

HEMA
HEMA €50
Er zijn ook faux leather varianten van de Biker Jackets.   Hieronder heb ik een roze faux leather variant aan van de Biker Jackets.  Deze Biker Jackets zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar voor maar €44.90.
Winkel :
Miss Coquines Rotterdam
Binnenwegplein 60

    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten